Hos Spejdercenter Holmen tilbyder vi forskellige overnatningsmuligheder. Vi kan rumme op til 78 sovende indendørs og 100 sovende på vores lejrplads.

De indendørs sovepladser fordeler sig i Sovehuset og Mødehuset

Book jeres overnatning her. Se beskrivelse af de forskellige overnatningsmuligheder herunder eller i oversigten over Alle lokaler.

  

Sovehuset

Her kan maksimalt overnatte 48 personer og de fordeler sig på:

Sovehuset er et attraktivt opholdssted for skoleudflugter, lejrture og lignende, men kan bruges til et hav af forskellige formål. Der kan maksimalt overnatte 48 personer som fordeler sig på 24 sengepladser fordelt på 7 rum. De 7 rum består af 5 køjerum med 4 sengepladser og 2 værelse med to sengepladser.

I stueetagen er de 6 af rummene placeret samt drenge- og pigetoiletter/bad og et handicaptoilet/bad. På 1. sal er et leder/lærerrum, med 2 enkeltmandssenge samt et køkken og en opholdsstue med pejs. I opholdsstuen kan der sove 20 personer på madrasser på gulvet.

Foran Sovehuset er et stort græsareal med bord & bænkesæt som giver mulighed for forskellige udendørs aktiviteter.

Overnattende kan selv medbringe lagen og sovepose eller dyne- og pude med betræk eller du kan leje en linnedpakke (lagen, dyne- og pudebetræk samt håndklæde) samt dyne og hovedpude. Dette skal bestilles ved bookingen.

Se alle faciliteter og specifikationer og book sovehuset her.

 

Mødehuset

Her kan maksimalt overnatte 30 personer og de kan fordele sig på:

Stueetagen

3 personer - værelse 1919 (køjeseng med enkeltseng øverst og dobbeltseng nederst)

2-4 personer - værelse 1909 (køjeseng samt 2 madreasser på gulvet og et bord med 4 stole)

10 personer - Dragestuen (her ligger alle på madrasser på gulvet)

1. sal

4-10 personer - Olave (4 køjesenge og 6 madrasser på gulvet)

4-10 personer - Robert (4 køjesenge og 6 madrasser på gulvet)

30 personer - Salen (her ligger alle på madrasser på gulvet)

 

Alle værelser i mødehuset (undtagen Dragestuen og Salen) har bord- og skabsplads. Overnattende kan selv medbringe lagen og sovepose eller dyne- og pude med betræk eller du kan leje en linnedpakke (lagen, dyne- og pudebetræk samt håndklæde) samt dyne og hovedpude. Dette skal bestilles ved bookingen.

Se alle faciliteter og specifikationer og book Mødehuset her.

 

Lejrpladserne

 
Lejrpladserne har samlet plads til 100 personer og er placeret bagved kontorbygningen, hvor Korpskontoret hører til. Foruden teltpladser er der en amfi bålplads, et shelter og 4 små bålsteder fordelt rundt omkring foran teltpladserne.
 
Lejrpladserne er ideelle for lejrture og overnatninger i telt. Endvidere er lejrpladserne egnede til arrangementer med behov for plads til at lave udendørs aktiviteter.
 
Ved ophold på lejrpladserne er der også adgang til bade- og toiletfaciliter. Der er adgang til udendørs vandhaner, og brænde kan tilkøbes ved bookingen.
 
Tillæg for leje af evt. toiletvogn må påregnes ved udlejninger over 40 personer på lejrpladserne.
 
 
 
 
OBS: Med den nye bro over til Christiania er der øget trafik omkring Spejdercenteret og dermed også lejrpladsen, som delvist ligger ud til broen. Dette betyder desværre også, at lejrpladsen er mere udsat for tyveri og lign., hvorfor vi opfordrer lejere til ikke at efterlade værdigenstande i teltene, når lejrpladsen er uden opsyn.