Mødehuset

Mødehuset er den største bygning på Spejdercenter Holmen. Her er der overnatningspladser til 11 personer samt flere mødelokaler, en sal, køkken, opholdsrum, toiletter og bad. I stueetagen finder du køkkenet, 2 værelser, tre toiletter, 1 bad, 3 mødelokale og et opholdsrum. På 1. sal er placeret to suiter, mindre opholdsrum, toilet og bad, 1 mødelokale, samt salen.

Ved alle bookinger af lokaler i mødehuset er der mulighed for at benytte sig af køkkenet i stueetagen, undtagen i tidsrummet mellem kl. 12 og 13 på hverdage, da det er her Korpskontoret spiser frokost i kantinen.
 
 
Mødelokaler:

I stueetagen finder du Dragestuen, et mødelokale med plads til 20 personer. Her er der smart-board, whiteboard, projekter og lærred samt mulighed for skype tilkobling.

På 1. sal finder du Salen, et mødelokale med plads til 80 personer. 
 
I Salen finder du borde og stole, whiteboard-tavler, lydanlæg, projekter og lærred.
 
På 1. sal finder du også Tænkeboksen, et mødelokale med plads til 6 personer.

Værelser:

I stueetagen finder du værelse 1919 med 1 seng og værelse 1909 med 2 senge og et bord samt 4 stole

På 1. sal finder du Olavesuiten og Robertsuiten, begge med 4 køjepladser. Suiterne kan eventuelt bruges som mødelokaler.

Alle værelser har bord- og skabsplads. Overnattende skal selv medbringe lagen og sovepose eller dyne- og pude med betræk eller man kan leje en linnedpakke for 50 kroner pakken samt dyne og hovedpude for 50 kr. Derudover kan der lejes et håndklæde for 25 kr. Bestil gerne inden ankomst.

Kantine/Køkken:

Størrelse:

  • I alt: 9 x 6,5 m
  • Spiserummet: 7 x 6,5 m
  • Selve køkkenet: 2 x 6,5 m

Kapacitet: ca. 35 (P.T. kun stole til 20 personer).

Faciliteter: service til 80 personer, stor kaffemaskine, opvaskemaskine, mulighed for at købe sodavand, 2 ovne, 1 mikroovn, 4 store kogeplader, 2 køleskabe til lejere. 1 lille fryser.

I køkkenet er der en stor kaffemaskine som er til fri afbenyttelse for vores gæster. Maskinen kan brygge op til 10 liter the eller kaffe ad gangen og der vil være gratis kaffe og te-breve. Man må indstille sig på at der kan være andre lejere medmindre man har lejet hele Mødehuset.

 

Toilet og bad:

Der forefindes toiletter og bad på begge etager i Mødehuset, i stueetagen findes desuden et handicaptoilet.

Udendørsareal:

Langs Mødehuset er et grønt areal med bænke og små frugttræer. Arealet er udstyret med en stor grill samt et mindre bålsted, som er tilgængeligt for lejere i Mødehuset.