Top banner

Lejrpladsen - for spejdere og andre friluftsfolk, til teambuilding og bålhygge 

 

Lejrpladsen er ideel til teltture og til arrangementer med udendørs aktiviteter, f.eks. madlavning over bål, samarbejdsøvelser, spil og lege.

Lejrpladsen har samlet plads til 100 personer.  

Vores store amfi bålplads er lejrpladsens samlingspunkt. Bålområdet er omkranset af en tribune i tre trin. Amfi bålpladsens indretning gør stedet til det naturlige samlingspunkt på lejrturen eller ved udendørs aktiviteter.    

Foruden amfi bålpladsen er der 4 små bålsteder ved teltpladserne. Ønsker I at bruge køkkenet i møehuset, kan dette tilkøbes.

Vores shelter er en klassisk træshelter der ligger ud til én af lejrpladsens 4 små bålpladser. Størrelse: 3,4 m x 2,4 m giver rigelig plads til 6 personer.

Ved overnatning på  lejrpladsen er der adgang til bad og toiletfaciliteter. Der er udendørs køkkenbord og mulighed for strøm. Brænde kan tilkøbes ved  booking. Tillæg for leje af evt. toiletvogn ved udlejning til over 40 personer på pladsen.

Vi har to aktivitetskasser: en med spil og legetøj til udendørs brug, og en med rekvisitter til bålstedet. Aktivitetskasserne bestilles ved booking.Book lejrpladsen og shelteren her